'La Flama de La Bolera', qualitat a bon preu

El restaurant ofereix una selecció completa d'entrants, verdures i carn a la brasa de qualitat

El restaurant  'La Flama de La Bolera', situat al centre de Sant Cugat, ofereix plats de qualitat i bon preu en un establiment amb una moderna i exòtica decoració que aconsegueix crear un ambient informal i elegant al mateix temps.

 

Els vins ocupen un lloc important en la seva proposta gastronòmica oferint una selecció dels millors. La seva carta està formada per diferents entrants freds com amanida de pebrot, amanida catalana, assortit de patés empedrat de bacallà i xató de “La Bolera”, entre altres. També ofereix entrants calents com trinxat (de novembre a abril) i gírgoles a la brasa.

Completen la carta els plats de verdura a la brasa (albergínies, calçots, carxofes, espàrrecs, patates al caliu, etc.), torrades (mar i muntanya, de salmó, albergínia i formatge de cabra), embotits (bull, espetec, formatges, llom embotit, etc.) i carn de xai, vedella, porc i aus (pollastre, guatlles, magret d’ànec i conill).

Proposa també plats combinats de tota la vida, tapes durant tot el dia i brasa vegetariana amb hamburguesa vegetariana i heura amb verdures a la brasa i acompanyaments (patates fregides, pa amb tomàquet, mongetes del ganxet, etc.), salses i una selecció de postres delicioses. Si vols menjar de qualitat i a bon preu, has de venir a fer un mos a ‘La Flama de La Bolera’.

 
Comentaris

Destaquem