contingut promocionat
Condis Coll Favà

Les cinc fruites indicades per després de fer exercici

La fruita aporta molts beneficis després d'haver practicat esport

Si feu exercici de forma freqüent, us indiquem cinc fruites que podeu consumir després de les vostres sessions en el gimnàs o la pràctica del vostre esport.


Cal recordar que quan s’esgoten les reserves de glucosa, per l’exercici, és necessari que es reposin d’immediat, perquè el metabolisme segueixi activat.


Aquestes opcions aporten hidrats de carboni que s’absorbeixen més lentament, a més d’aigua i certs nutrients essencials.

Cíndria


Sobretot a l’estiu, la cíndria ve molt de gust, i està recomanada per ser altament hidratant i baixa en calories. A més, aporta potassivitamines A i B2 i licopè.

Panses

Les panses són una font energètica de gran valor.
Entre els nutrients que proporcionen al nostre organisme destaca la fibra, la glucosa i els minerals potassi i ferro.

Dàtils


Altament nutritius, també són bona font de fibra i sucre saludable. Contenen ferro, fòsfor i potassi, per la banda dels minerals, i vitamina A, C i algunes del complex B.

Plàtan o banana

És coneguda per ser una fruita que aporta hidrats de carboni d’assimilació lenta, potassi contra les rampes, fibra i tres vitamines antioxidants (A, C i E). S’aconsella consumir-la madura.

Meló

Els grocs contenen més provitamina A i antioxidants que els verds. El meló és una fruita molt hidratant, amb potassi i de propietats diürètiques.


A més, és baix en calories i entre els seus beneficis es diu que conté adenosina amb efecte anticoagulant que ajuda a evitar trombosis i infarts.

Contingut patrocinat per

Més informació
 
Comentaris

Destaquem