Nous projectes que fan xup-xup

El secret està en l’equilibri, en el bon producte, en l’espontaneïtat de les coccions la nostra cultura culinària

Aquest cap de setmana passat vam començar un nou projecte aquí a Sant Cugat. Sens dubte una bona aposta en els dies que corren.

És una bogeria o una genialitat?

Es tracta d’un delivery on combinem dos mons, la cuina i la nutrició. Per norma general haurien d’anar de la mà, però en aquest cas som l’excepció que confirma la regla.

 

Apostem per una cuina de qualitat.  Aconseguint a través de coneixement i tècnica un conjunt de sabors interessants. Però, en aquest cas, sense necessitar greixos o potenciadors de sabor.

Tot just ara pocs dies després del desè aniversari de la mort del mestre Santi Santamaría, m’ajudo de les seves paraules per conceptualitzar el projecte. “Producto y aliño. Esta es, para mí, la verdad de la cocina”

El secret està en l’equilibri, en el bon producte, en l’espontaneïtat de les coccions, en la nostra cultura culinària i en transmetre la filosofia del nostre ofici.

Segons el meu parer, en aquests temps de canvi la tendència real del nostre sector s’ha de redirigir cap a una cuina més natural, més de proximitat, basada en elaboracions pròpies i amb una línia conceptual coherent.

Des de The Playcook, lluitem per donar sentit a la nostra feina i per difondre aquests punts per tal d’aconseguir una restauració forta i saludable.

 
Comentaris

Destaquem