Per fugir de la típica rostisseria de diumenge, a Sant Cugat ja ha arribat la cuina “lenta” del pollastre, Coock Slow Food Chicken, un nou concepte de restaurant i take away de plats preparats amb pollastre de primera qualitat. La característica més diferencial és que els pollastres es cuinen a poc a poc al carbó vegetal previ marinat de 48 h amb espècies, herbes, olis i sals. I en teniu un bon ventall per triar: coock, thai, gurmet francès, lacat xinès, argentí, estil Nova Orleans… També teniu 9 entrants que van des d’amanides com la russa de pollastre o la Cèsar fins a l’amanida de tomàquet del Maresme amb ceba asiàtica, les croquetes de pollastre cajún (exquisides) o les estrelles de la casa: les aletes amb salsa barbacoa picant amb un punt lacat, cuinades amb bourbon de Tennessee i kimchi coreà, memorables! Quant a les salses, també es caracteritzen pel seu exotisme: curry-coco thaï, foie i tòfona negra, hoisin-bourbon picant, cajún o chimichurri. Per cert, per al Nadal no us perdeu el pollastre de pagès rostit a la catalana amb orellanes i pinyons. Que vagi de gust!