contingut promocionat
Coock

 

El pollastre gurmet de cocció lenta

Coock Slow Food Chicken, el restaurant amb un nou concepte de plats preparats de pollastre

Per fugir de la típica rostisseria de diumenge, a Sant Cugat ja ha arribat la cuina “lenta” del pollastre, Coock Slow Food Chicken, un nou concepte de restaurant i take away de plats preparats amb pollastre de primera qualitat. La característica més diferencial és que els pollastres es cuinen a poc a poc al carbó vegetal previ marinat de 48 h amb espècies, herbes, olis i sals. I en teniu un bon ventall per triar: coock, thai, gurmet francès, lacat xinès, argentí, estil Nova Orleans… També teniu 9 entrants que van des d’amanides com la russa de pollastre o la Cèsar fins a l’amanida de tomàquet del Maresme amb ceba asiàtica, les croquetes de pollastre cajún (exquisides) o les estrelles de la casa: les aletes amb salsa barbacoa picant amb un punt lacat, cuinades amb bourbon de Tennessee i kimchi coreà, memorables! Quant a les salses, també es caracteritzen pel seu exotisme: curry-coco thaï, foie i tòfona negra, hoisin-bourbon picant, cajún o chimichurri. Per cert, per al Nadal no us perdeu el pollastre de pagès rostit a la catalana amb orellanes i pinyons. Que vagi de gust!

 
 
Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem