Ingredients
- 6 tomàquets madurs
- ½ pebrot
- ½ cogombre
- 2 remolatxes cuites
- 1 gra d’all; aigua
- 2 c/s d’oli d’oliva verge extra
- 1 c/s de vinagre
- sal
- pebre
- comí
Preparació:
- Coure les remolatxes en aigua fins que estiguin toves.
- Mentrestant, netejar els tomàquets, trossejar; pelar els cogombres, reservant-ne un tros, i el gra d’all, el pebrot; afegir-ho tot al vas batedor.
- Seguidament, abocar-hi un got ple d’aigua, l’oli i el vinagre; salpebrar al gust i tritura tots els ingredients amb la batedora fins a aconseguir una crema homogènia amb la textura desitjada.
- Refredar i, en el moment de servir, picar el trosset de cogombre reservat per decorar el plat.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.