Recepta de gaspatxo de remolatxa

Recepta per a 4 racions, preu barat i dificultat mitjana

Ingredients

  • 6 tomàquets madurs
  • ½ pebrot
  • ½ cogombre
  • 2 remolatxes cuites
  • 1 gra d’all; aigua
  • 2 c/s d’oli d’oliva verge extra
  • 1 c/s de vinagre
  • sal
  • pebre
  • comí

Preparació:

  1. Coure les remolatxes en aigua fins que estiguin toves.
  2. Mentrestant, netejar els tomàquets, trossejar; pelar els cogombres, reservant-ne un tros, i el gra d’all, el pebrot; afegir-ho tot al vas batedor.
  3. Seguidament, abocar-hi un got ple d’aigua, l’oli i el vinagre; salpebrar al gust i tritura tots els ingredients amb la batedora fins a aconseguir una crema homogènia amb la textura desitjada.
  4. Refredar i, en el moment de servir, picar el trosset de cogombre reservat per decorar el plat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem