Sant Cugat acull un concurs per saber quin és el millor bombó artesà d'Espanya

La primera edició del Premi DPAS al Millor Bombó Artesà d'Espanya 2023 tindrà lloc al Sant Cugat Hotel i hi participaran més de 100 establiments

Sant Cugat Hotel acollirà la primera edició del Premi DPAS al Millor Bombó Artesà d'Espanya 2023 el proper divendres 27 de gener. Tot i tractar-se d'un nou concurs, l'èxit ha estat rotund; més de 100 establiments pastissers i xocolaters de tot el país s'han inscrit per demostrar que el millor bombó el fan ells.

El bombó a presentar ha de tenir dos requisits: la xocolata ha de ser la principal protagonista, tant en la part exterior com en el farciment, i l'interior ha d'integrar almenys dues textures. També es valoraran altres aspectes com el sabor, la presentació i l'originalitat.

El jurat que valorarà les propostes de cada establiment estarà presidit pel mestre pastisser Ramon Morató, autor dels llibres Xocolata i Files, a més de director creatiu de la signatura Cacau Barry. Al seu costat estaran altres grans figures de la pastisseria, com Yann Duytsche, un pastisser que va obrir la seva pròpia pastisseria a Sant Cugat del Vallès, "Dolç" (Puig i Cadafalch 50, Sant Cugat del Vallès, Barcelona) i va guanyar el premi al millor panettone artesà de l'Estat.

Més info: El millor panettone d'Espanya es fa a Sant Cugat

També comptarem amb la presència de Saray Ruiz (professora de l'Escola de Pastisseria de Barcelona – EPGB- i guanyadora en 2019 del Campionat al Millor Mestre Artesà Xocolater "Trofeu Lluís Santapau"), Marike Van Beurden (pastissera neerlandesa subcampiona del World Xocolata Màster), Miguel Moreno (president de la CEEAP) i David Gil (estudi gastronòmic I+Desserts i guanyador del Campionat al Millor Mestre Artesà Xocolater "Trofeu Lluís Santapau" en 2015).

Esdeveniments com aquests fomenten i donen visibilitat a la bomboneria, una branca de la pastisseria amb molt potencial, sempre donant valor a l'artesà.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem