contingut promocionat

HELEN DORON SANT CUGAT

6 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Les activitats que es fan a Sant Cugat els pròxims dies

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i amb ell tornen les activitats familiars per gaudir del temps lliure amb els més petits de casa. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

L'activitat comença el divendres, dia 16, amb la jornada multiesportiva de bàsquet per a nens i nenes de 2n de primària, organitzat per l'OMET, a les 18 hores a l'Escola Ciutat d'Alba.

Ja dissabte, les activitats es multipliquen. A partir de les 9.30 hores se celebren les 15es Milles de Valldoreix, amb tres curses infantils en funció de les edats. La sortida serà des del Complex Esportiu de Valldoreix.

Més tard, a les 12 hores, dues propostes. L'Hora del conte torna a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater amb Ignasi de Muntanyola i En Bum i el llibre màgic de les fades. Una proposta gratuïta pensada per a infants a partir de 4 anys. I a la Biblioteca de Volpelleres, Un viatge de milions d'anys, al BiblioLab. Una activitat per a majors de 6 anys.

'Contes tabú'. FOTO: Cedida

I a la tarda, a Cal Temerari, Contes tabú. Una proposta de Contes en família, a partir dels 4 anys, proposada per Famílies en xarxa que començarà a les 17.30 hores.

Per tancar el cap de setmana, diumenge hi haurà una nova visita guiada per conèixer el Celler Modernista, a les 12 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem