contingut promocionat
Panta Rei

La importància de formar els adults del futur

ESPAI PUBLICITARI. Panta Rei té un objectiu clau per ajudar a crèixer els teus fills

El món canvia molt de pressa i com a conseqüència també ho fan les demandes del món laboral, les relacions i en definitiva l’adaptabilitat de les persones.


L’escola és el referent de cada societat per ajudar als nostres fills a formar-se i afrontar-se a aquesta nova realitat que es trobaran més endavant. Ara bé, si tots sabem que l’escola està fent grans esforços per aconseguir-ho, encara focalitzem massa en els conceptes i massa poc en les competències.


El futur dels nostres fills passa per ser competents en noves tecnologies, en economia, en energies renovables, en habilitats socials, en la gestió de les seves pròpies emocions i en entendre les dels altres, en comunicació, en emprenedoria...


Justament per donar suport allà on no arriba l’escola neix Panta Rei, una nova manera de formar als adults del futur, un nou concepte d’aprenentatge, on es tenen en compte les potencialitats, les fortaleses, el pensament constructiu, la gestió emocional, l’afrontament positiu, la curiositat, la creativitat i en definitiva tot allò que farà que un nen creixi i s’adapti de forma natural al món que l’envolta.

Article patrocinat per

Més informació
 
Comentaris

Destaquem