Nou magatzem per al material comunitari a la Floresta

El nou espai ha estat possible gràcies als diners de lliure disposició d’enguany del Consell de Barri

Les entitats de la Floresta ja disposen d’un nou magatzem per poder guardar-hi el material comunitari que pertany al Consell de Barri.

Un magatzem, que ha estat possible gràcies als diners de lliure disposició d’enguany del Consell de Barri, que consisteix en un mòdul de fusta de dos metres dample per cinc metres de llargada, i que està equipat amb diferents prestatges. Resta pendent el que té a veure amb la il·luminació del mòdul, i acabar de definir quin serà el protocol d’ús d’aquest espai.

 

Lliure disposició

El nou magatzem per al material de les entitats està ubicat al pati del Casino la Floresta, i ha costat gairebé 10.500 euros. Uns diners que procedeixen del pressupost de lliure disposició del Consell de Barri d’enguany.

Amb 72 vots dels 302 emesos per florestans i florestanes, el projecte del magatzem va ser la cinquena més votada d’entre les 26 que es duien a votació.

 

De fet, els veïns i les veïnes van presentar fins a 35 propostes per invertir els 100.000 euros que tenia assignats el Consell de Barri florestà com a lliure disposició per a l’any 2019. D’aquestes propostes, 9 van ser rebutjades tècnicament, i la resta van passar a votació popular.

El projecte més votat va ser el d’instal·lar taules amb bancs al parc de les Dones, amb 127 vots.

Pel que fa a la resta de projectes, ja s’han començat a fer algunes de les accions de neteja del bosc.

 
 
Comentaris

Destaquem