EMD i entitats animalistes renoven l'acord per millorar la gestió de colònies de gats

Les entitats Ciutats dels Gats, Cau amic i Plataforma Animalista Sant Cugat han signat la renovació de l'acord amb l'EMD per millorar la gestió de les colònies dels gats al carrer

L'EMD Valldoreix i les entitats Cau Amic, Ciutat dels Gats i Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS), es van reunir el passat dimecres 23 d'octubre per renovar l'acord que tenen signat per millorar la gestió de les colònies dels gats de carrer. L'objectiu principal del conveni és continuar amb les actuacions per mirar de donar solució a aquest problema i per garantir unes bones condicions de vida pels animals que viuen al carrer.

 

L'EMD ha acordat amb les entitats que la quantitat donada serà de 5.000 € a l'any i aquesta es repartirà proporcionalment a la distribució de les colònies pactada amb l'Ajuntament de Sant Cugat per part de les entitats col·laboradores.

Distribució monetària

  • Ciutat dels gats. 9 colònies: 1.875 €
  • Cau Amic. 13 colònies: 2.500 €
  • PAS. 3 colònies: 625 €

A banda d'això, les entitats es comprometen a desenvolupar diverses tasques com per exemple, fer el contacte amb la persona que alimenta la colònia, capturar amb gàbia els animals que no estiguin esterilitzats, traslladar als animals a les consultes veterinàries contractades, entre altres.

 

 

 
Comentaris

Destaquem