La Floresta reflexiona sobre les alternatives energètiques sostenibles

En la primera trobada s'abordarà com es pot estalviar energia a l'habitatge

La Comissió de Medi Ambient de la Floresta ha organitzat unes Jornades d'alternatives energètiques sostenibles amb l'objectiu sensibilitzar i oferir alternatives als veïns per aconseguir un ús més racional i sostenible de les energies.

 

La primera trobada del cicle tindrà lloc aquest dilluns, 17 de febrer, a partir de les 19 h al Centre Social i Sanitari de La Floresta. La jornada, sota el títol Estalvi energètic a la llar, reflexionarà sobre en què es gasta més energia als habitatges de La Floresta i com es pot col·laborar des de casa en la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic.

 

També es parlarà de la sostenibilitat dels habitatges unifamiliars aïllats i del Banc d'Energia, un projecte per fomentar i educar a la ciutadania en l'estalvi energètic a les llars i ajudar a famílies en situació d'injustícia energètica. La jornada acabarà amb una taula rodona amb experts i un torn obert de preguntes.

Hi participaran Lluís Morer i Forns, Cap d'Àrea d'Eficiència Energètica de l'Institut Català d'Energia; els arquitectes Eva Serrats i Francesc Pla; i Judith Seubas, de l'Associació Banc d'Energia.

Jornades d'alternatives energètiques de La Floresta

  • 16 de març: Energies alternatives per a la Floresta
  • 20 d'abril: Mobilitat sostenible
  • 10 de maig: Fira de les alternatives energètiques sostenibles per a la Floresta
Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem