L'Escola la Floresta pren consciència climàtica amb la 'Setmana de la Terra'

L'Escola la Floresta ha realitzat diferents activitats dins del programa 'Setmana de la Terra', perquè els alumnes prenguin consciència climàtica

El moviment Fridays For Future va organitzar la Setmana pel Clima, del 23 al 29 de setembre, i vàries escoles es van sumar a la causa. L'escola la Floresta ha sigut una de les escoles que ha col·laborat en aquesta 'Setmana de la Terra', com la van anomenar,  amb la programació d'activitats pensades pels alumnes de tots els nivells educatius, amb l'objectiu de conscienciar-los sobre l'emergència climàtica i el medi ambient.

A més d'això, el passat divendres 27 de setembre es va organitzar per les famílies dels alumnes i els alumnes de 1r, 2n i 3r una trobada per netejar part de Collserola. Es van organitzar grups de 6 alumnes, mestres i familiars, que durant una hora van estar netejant l'espai natural del bosc.

 
Brossa que es va recollir per els alumnes de l'escola la Floresta

La brossa que els alumnes de l'escola la Floresta van recollir del bosc.

Per altra banda, dins de les activitats programades, els nens i nenes de l'escola, que van autoanomenar-se "Els salvanatura", van fer un tríptic amb les seves reflexions sobre el canvi climàtic. A més d'això, els alumnes van elaborar un mural amb conclusions que van extreure durant la participació en la Setmana pel Clima.

 
Mural elaborat pels alumnes de 1r, 2n i 3r de l'escola la Floresta

Mural elaborat pels alumnes de 1r, 2n i 3r de l'escola la Floresta

A més, la setmana passada, a l'escola es va apilar tota la brossa que es va recollir i s'estàn preparant activitats per fer reflexionar a l'alumnat amb la brossa que van reunir i l'impacte que té això per l'espai. Les actuacions han continuat dins l'escola deixant els espais exteriors també nets de papers i altres deixalles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem