Sant Cugat, alertat pel risc de pluja intensa que hi pot haver a Catalunya

Les pluges podrien superar els 40 mil·límetres en 30 minuts

Sant Cugat ha activat un avís de prealerta per les fortes pluges que poden afectar el municipi a partir de la matinada del dilluns 30 d'agost, i és que s'esperen intenses precipitacions. A més, es preveu que la pluja s'allargui fins al dimarts 31 d'agost.

Així doncs, la pluja, que està prevista que comenci pel sud amb intensitats que poden superar els 20 mil·límetres en 30 minuts, s'acostarà cap al Vallès Occidental durant el transcurs del dia. A més, a les comarques del litoral, la intensitat es preveu que s'intensifiqui i poguí superar els 40 mm. en 30 minuts.

Amb tot, Protecció Civil recomana precaució en la mobilitat i les activitats a l'aire lliure. D'altra banda, recorden evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables i evitar travessar rius o rieres si baixen amb aigua, sobretot a les zones on s'esperen intensitats i acumulacions més importants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem