SOS Volpelleres reclama a la justícia anul·lar el projecte de La Mirada

Les entitats ecologistes demanen mesures cautelars per paralitzar la licitació de les obres de construcció de La Mirada

SOS Volpelleres i l'Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura han fet un pas més per evitar la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres davant la seva "irreparable agressió" a l'ecosistema. Les dues entitats han portat a la justícia l'aprovació definitiva del projecte de construcció de La Mirada, aprovat en un ple extraordinari el passat 14 de desembre. Així, han ampliat el recurs contenciós administratiu que ja havien presentat contra el tràmit urbanístic que havia de permetre la construcció del centre davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Més info: En marxa la licitació de la construcció de La Mirada per 8,4 milions d'euros

A més, han sol·licitat "mesures cautelars urgents" per tal de suspendre el Projecte d’obra dels treballs de trasplantament d’arbrat, arbustos i arbres exemplars i la paralització de l’Expedient de licitació de les obres de construcció de l'escola, aprovat en un ple municipal extraordinari el 14 de desembre. 

Inicialment el recurs es va interposar contra l’Acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona de la Generalitat de Catalunya, pel qual s’aprovava definitivament el tràmit urbanístic que permetia la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres. Un recurs que el TSJC va admetre a tràmit el passat 8 de setembre.

Més info: El TSJC accepta el recurs d'ADENC contra la construcció de l'Escola La Mirada

L’ampliació del recurs contenciós s’ha tramitat per la "connexió directa entre les dues actuacions administratives" entre el tràmit urbanístic i l'aprovació del projecte de La Mirada. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem