contingut promocionat
ALERTIS BROK

 

 

Alertis Brok defensa l'ús de casc i assegurança obligatòria en patinets elèctrics

Barcelona planteja que els conductors de VMP hagin de portar casc i contractar una assegurança

El passat 2 de gener va entrar en vigor una nova normativa de trànsit que obliga als Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) i patinets elèctrics a deixar de circular per les voreres i les zones de vianants sense superar els 25 km/h de velocitat i a complir les normes de circulació com la resta de vehicles. Davant d'aquesta mesura, diverses veus com Alertis Brok s'han posicionat a favor que els seus conductors estiguin obligats a portar casc i a contractar una assegurança.

ALERTIS BROK BANNER 300X250

 

Barcelona ja planteja casc i assegurança obligatòria per a VMP

L'Ajuntament de Barcelona va anunciar fa un mes que en el marc del Pla de Mobilitat de Barcelona preveu plantejar l'ús del casc i l'assegurança obligatòria als usuaris de VMP, així com als conductors de patinets elèctrics.

La regidora de Mobilitat de Barcelona, Rosa Alarcón, va dir en roda de premsa que "és necessari casc i assegurança obligatòria per temes de sinistralitat".

L'intendent Major de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez, va explicar que l'any passat van augmentar un 29% les denúncies a VMP fins a arribar a les 8.492. L'any 2019 es van interposar 6.546 denúncies.

En defensa d'una assegurança per a patinets elèctrics amb tots els avantatges

En la mateixa línia que l'Ajuntament de Barcelona, Alertis Brok també defensa l'ús de casc i assegurança obligatòria per a VMP i patinets elèctrics.

Ho defensa Alertis i també altres veus del sector perquè entenen que amb l'actual normativa els usuaris de patinets elèctrics i VMP, molts d'aquests menors d'edat, estan més desprotegits.

Per evitar accidents greus, són partidaris que hi hagi una matriculació de vehicles i una contractació d'una assegurança també obligatòria. A més de l'ús obligatori de casc per circular amb aquesta mena de vehicles.

Per a protegir més als usuaris de patinets elèctric i VMP, Alertis Brok proposa una assegurança molt completa.

Alertis Brok proposa una assegurança per a patinets elèctrics amb tots els avantatges

L'assegurança per a patinets elèctrics d'Alertis Brok ofereix una cobertura completa en cas de danys al patinet i robatori.

Cobreix el robatori i l'assistència sanitària i proposa patinets de fins a 500 euros i poder-lo canviar en qualsevol moment, sense límit d'antiguitat i model, límit de sinistres ni depreciació del terminal en cas de sinistre pel temps.

Alertis Brok ofereix flexibilitat i personalització en els pagaments de la pòlissa, podent escollir entre el pagament mensual o anual.

Una cobertura al 100% perquè els conductors de VMP i patinets elèctrics es puguin desplaçar amb seguretat per la ciutat.

T'assessoren i t'ajuden a protegir els teus interessos FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem