Diferents activitats per reivindicar una mobilitat sostenible a Sant Cugat

Sant Cugat se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb diferents propostes

Sant Cugat del Vallès s'ha sumat a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Unes jornades que tenen per objectiu fomentar un transport menys contaminant a la ciutat i fer reflexionar sobre com afecta la salut l'ús excessiu del transport motoritzat.

 

Entre altres iniciatives, l'Ajuntament de Sant Cugat tancarà al trànsit un tram de la rambla del Celler, entre la plaça del Celler i l'avinguda de Francesc Moragas, de 9 a 14 hores, per sensibilitzar sobre les alternatives existents al transport privat. Serà aquest diumenge, 22 de setembre, coincidint amb el Dia sense Cotxes.

Paral·lelament, es desenvoluparan diferents activitats, com ara la instal·lació d'un punt informatiu del projecte AtmOOs, al matí a la rambla del Celler i a la tarda a la plaça d'Octavià, on es podrà conèixer de primera mà aquest projecte que combina l'ús de les noves tecnologies en l'àmbit de la sensibilització ambiental. A través del sistema AtmOOs, la ciutadania pot conèixer les emissions associades als seus hàbits de mobilitat amb l'objectiu de conscienciar en les causes, conseqüències i possibles solucions de la contaminació atmosfèrica.

I durant tot el matí es desenvoluparan diferents activitats a la rambla del Celler i la plaça de la Vila, com ara tallers d'autoreparació de bicis, taller de creació de crispetes a pedals i tallers lúdics per a nens i nenes.

 
Comentaris

Destaquem