Servei especial de transport públic per la revetlla de Sant Joan

El dijous 23 de juny, nit de la revetlla, hi haurà canvis d'horaris per facilitar la mobilitat de les persones en una nit tradicional de celebració

El dijous 23 de juny, nit de la revetlla de Sant Joan, hi haurà servei especial de transport públic per facilitar la mobilitat de les persones en una nit tradicional de celebració.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) prestarà el servei habitual de feiner vigília de festiu, fins a les 2 h de la matinada, i es reprendrà el servei normalment a les 5 h del matí del divendres.

Rodalies de Catalunya incrementa la seva oferta de transport amb 10.500 places addicionals. La nit del dijous i la matinada de divendres es reforça la capacitat habitual dels trens que enllacen Barcelona amb les poblacions costaneres del Garraf i de la Costa Barcelona - Maresme i la Costa Brava i s’ha previst la circulació de cinc trens especials.

El Nitbus de l’AMB, que dona servei a 18 municipis de la metròpolis, oferirà el servei habitual amb reforços puntuals en línies concretes. D’aquesta manera, permetrà augmentar la capacitat per cobrir necessitats específiques. L’AMB recorda que el Nitbus opera de les 23h fins a les cinc de la matinada, els 365 dies de l’any.

Els busos nocturns de la Generalitat, per la seva banda, mantindran l’oferta al 100%.

Els autobusos urbans mantindran l'oferta habitual de dia feiner pel dia 23 i de dia festiu pel dia 24.

Els operadors preveuen un reforç de personal en trens i estacions per atendre l’afluència de persones usuàries que es desplaçaran en transport públic, especialment a zones de platja i al centre de la ciutat, per celebrar la revetlla. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem