T-Casual i T-Familiar, nous títols de la T-Mobilitat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona

La targeta, amb tecnologia sense contacte, ha incorporat aquests dos títols que ja es poden utilitzar en els 36 municipis que formen l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Els Transports Metropolitans de Barcelona fan un pas endavant amb la T-Mobilitat incorporant la T-Casual (el títol unipersonal de 10 viatges) i la T-Familiar (multipersonal de 8 viatges en 30 dies), des del darrer dimarts 24 de maig, amb l'objectiu de modernitzar el transport públic. Aquests dos títols, així, se sumen a la T-Usual i a la T-Jove, ja operatius en la T-Mobilitat des de principis d'any.

D'aquesta manera, la T-Mobilitat ja es podrà utilitzar en qualsevol transport públic dels 36 municipis que conformen l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a excepció de les línies interurbanes d'autobusos Sagalés i Casas. D'altra banda, el Govern preveu que la T-Mobilitat estigui operativa a tot Catalunya a finals del 2024, segons ha assenyalat l'ACN.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem