Trànsit espera 450.000 vehicles per l'operació sortida de Sant Joan

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, demana a la població una sortida esglaonada

El Servei Català de Trànsit espera una operació sortida amb motiu de Sant Joan de 450.000 vehicles aquest dijous a la tarda. El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha demanat a la població que facin una sortida esglaonada i ha explicat que, en tot cas, la nit de dijous hi haurà dues grues a l’AP-7 per poder treure els cotxes avariats amb rapidesa i així evitar embussos. Una de les grues estarà a la Roca, per cobrir el tram nord de la carretera, i l’altra a Martorell, pel tram sud.

Mesures especials per Sant Joan

Una altra mesura per controlar el trànsit serà la limitació que afectarà als camions, que en el tram central de l’AP-7 entre l’antic peatge de la Roca i l’antic peatge de Martorell hauran de circular a 80 km/h, pel carril de la dreta i no podran fer avançaments. La sanció per no fer-ho serà de 500 euros. També pels camioners s’habilitaran zones de descans al que eren les antigues zones de peatge de l’AP-7.

A més, per millorar la fluïdesa del trànsit en l’operació tornada de diumenge, s’instal·laran més de 100 quilòmetres de carrils addicionals en sentit contrari a l'habitual a l’AP-7. Serà en sentit nord entre Sant Celoni i Montornès del Vallès, a l’AP-7/B-23 entre Vilafranca i Molins de Rei, a la C-32 nord entre Sant Andreu de Llavaneres i Montgat i a la C-32 sud entre Gavà i Cornellà de Llobregat, per augmentar la capacitat viària d’aquestes vies i trams.

Totes aquestes mesures estaran acompanyades per la campanya de controls d’alcoholèmia i drogues que faran els més de 1.000 mossos d’Esquadra que seran a les carreteres al llarg del cap de setmana.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem