Un camió incendiat obliga a tallar la C-16 i la C-58

Un camió s'ha incendiat a la C-16, a l'altura de Terrassa, i la carretera ha estat tallada en els dos sentits

La C-16 ha estat tallada a causa d'un camió incendiat a l'altura de Terrassa en els dos sentits de la marxa al voltant de les dues del migdia. A més, el servei de Ferrocarrils de la Generalitat s'ha tallat preventivament entre les estacions de Terrassa Rambla i Les Fonts. També s'ha tallat la C-58.

10 dotacions de Bombers treballen al lloc dels fets. El camió incendiat portava més de 35.000 litres de benzina i gasoil. L'incendi, però, no suposa cap perill per la població.

Cap a les 15 hores s'han obert la C-58 i la C-16 a Terrassa en sentit sud, tot i que seguient tallades en sentit nord, fins les 15.30 hores, quan s'ha obert un carril en sentit nord a la C-58.

 
Imatge del camió en flames. FOTO: Cedida

Imatge del camió en flames. FOTO: Cedida

Els Bombers seguien treballant al lloc dels fets al voltant de les 17 hores recollint la fuita de gasoil de la cisterna i controlant els incendis secundaris causats per les grans flames. Mentrestant, s'han produït importants retencions a la C-58 en sentit nord. No hi ha hagut ferits.

Els Bombers han aconseguit donar per extingit l'incendi a les 19.53 hores, i passades les 20.30 hores es reprenia el servei d'FGC amb normalitat, i la circulació a la C-58. La C-16 direcció nord seguia tallada passades les 21.30 hores.

 

 

Retencions a la C-58. FOTO: @transit

Retencions a la C-58. FOTO: @transit

Pla d'emergències

Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) en fase d'ALERTA per l’incendi d'un camió que transporta gasoil (ONU 1202) i benzina (ONU 1203) a la C-16, Km 19,9, sentit Manresa al municipi de Terrassa.

 

 
 
Comentaris

Destaquem