VÍDEO: Retencions habituals de cotxes els primers dies del tall de trànsit a Rius i Taulet

El tall de trànsit serà fins el dia 4 de desembre

La rotonda del Xic registra diverses retencions de vehicles en hores puntes habitualment, tot i que ara s'ha agreujat pel tall de trànsit de l'avinguda de Rius i Taulet. El tram d'aquesta via des de la rotonda fins a l'avinguda de Graells està en obres fins al 4 de desembre per la construcció d'un carril bici.

Obres a Rius i Taulet i retencions a la rotonda del Xic FOTO: B. Millet

Els vehicles que van en direcció a Rubí, s'han de desviar per l'avinguda de Graells. Els que vulguin entrar a Sant Cugat, hauran d'anar per la carretera de Vallvidrera. També queden afectades les línies de bus interurbanes B7 i B8.

L'actuació, amb un pressupost de 121.000 euros, servirà per connectar els carrils bici ja existents a l'avinguda de Rius i Taulet i a la plaça del Xic.  El projecte passa per allargar el carril bici d'una sola direcció a cada sentit de la circulació, tal com està a Rius i Taulet. Per fer-ho, s'eliminaran les illetes del mig de la calçada i, per delimitar el carril, es posarà senyalitazació i balises. Un cop arribi a la plaça del Xic, es farà un pas especial perquè les bicis creuin la calçada i connectin amb l'altre carril bici existent. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem