3 noves cares a la junta gestora local del PDeCat de Sant Cugat

Amb l'objectiu de reforçar la seva capacitat de treballar en la recuperació de l'espai polític, la formació ha incorporat a Mayte Pérez, Mercè Sanz i Miquel Puig

La secció local de Sant Cugat del Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) compta amb 3 nous membres a la seva junta gestora local, una junta presidida per Joan Soler. Així doncs, Mayte Pérez, Mercè Sanz i Miquel Puig s'uneixen a la formació política amb la intenció de treballar en la recuperació del grup, després que l'anterior junta gestora dimitís el setembre de l'any passat.

Així doncs, Mayte Pérez és exregidora de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament de Sant Cugat quan Mercè Conesa era l'alcaldessa, Mercè Sanz és directiva responsable d'una important corporació del sector audiovisual i Miquel Puig és directiu del sector immobiliari i prestigiós jurista.

A més de les noves incorporacions, Mireia Canals, membre de la nova junta gestora local, assumirà la funció de portaveu de l'agrupació local, després que es dissolgués l'anterior junta formada per la presidenta Lola Mata, acompanyada per la vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix, Elena Degollada; Joan Soler; la regidora Cristina Paraira; els Consellers Nacionals Salvador Massip i David Miralles; i el president de les JNC, Marc Ledesma. Una la disolució va coincidir amb el trencament del PDeCAt amb Junts.

Amb tot, la formació política ha anunciat que 3 dels seus membres estaran presents a les llistes al Parlament del PDeCAT en la demarcació de Barcelona per a les eleccions del 14 de febrer: Mireia Canals, Joan Soler i Octavi Senna.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem