Més de 3.000 santcugatencs reclamen l'amnistia pels independentistes

Les signatures de tot Catalunya es presentaran al Congrés dels Diputats al mes de maig

Òmnium ha recollit més de 3.000 signatures a Sant Cugat per reivindicar l'amnistia pels independentistes. Segons l'entitat, hi ha més de 3.000 persones que han estat afectades per exercir els seus drets fonamentals en el marc del procés sobiranista.T ambé s’han adherit a la campanya diverses entitats com els Geganters, la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana, la Societat Coral La Unió Santcugatenca, els Diables, l’Entitat Sardanista, Cal Temerari i l’Associació Amics de Pedra i Sang.

La recollida de signatures continuarà fins al maig, quan es presentaran al Congrés dels Diputats per la via del dret a petició. Òmnium segueix recollint suports en el seu local al carrer dels Marges 31, els dimecres i dijous d’11 a 13 i els dimarts, dimecres i divendres de 18 a 20 h. El model de signatura es pot descarregar a la pàgina web amnistiaara.cat, on les entitats també poden adherir-se.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem