Acord per la convivència sobre les activitats de diumenge a la Floresta

L'acord s'ha ratificat per unanimitat durant la celebració del Consell de barri

El Pacte per la Convivència a la Floresta ha presentat l'acord al qual s'ha arribat sobre les activitats de diumenge a la plaça Miquel Ros i la plaça de l'Estació. Un acord sorgit precisament del Pacte, que treballa per millorar la convivència al barri, fent de mediadors per trobar solucions als conflictes que sorgeixen del dia a dia.

D'aquesta manera, els diferents agents implicats han acordat pel que fa als concerts de música, reduir els concerts de música en viu amplificada a diumenges alterns. Els diumenges exempts de música en viu es podran fer activitats de baixa emissió de soroll, sense amplificar, com ho serien activitats infantils, o espectacles de màgia, per posar-ne dos exemples.

D'altra banda, pel que fa al mercat, i amb l'objectiu de descongestionar la plaça i millorar la mobilitat els dies de mercat, s'ha acordat estudiar amb els paradistes que no tracten amb productes de menjar un canvi d'ubicació. Es tracta de posar aquestes parades a la part de la plaça de l'Estació, on hi ha els gronxadors. La ubicació definitiva es faria després de valorar avantatges i inconvenients durant un període superior a un parell de mesos.

El Pacte per la Convivència el signen l'Associació Vermuts Florestans, l'Associació FlorestArt, l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta, l'Associació de Veïns el Faig, l'Associació de Familiars d'Alumnes de l'Escola de la Floresta, l'Associació el Mussol, l'Associació Forn Cultura, el Bar la Tasqueta, el Bar la Cantina, el Club Olimpyc, el Col·lectiu de la Gent Gran, Norma Alimentació i Senglar Cultural.

Un acord que ha estat ratificat pel Consell de Barri celebrat aquest dimecres, 22 de maig, per unanimitat. Una votació que s'ha fet durant l'últim Consell de Barri del mandat, que ha servit per fer un repàs de les diferents accions fetes durant els últims quatre anys, així com marcar quins són els reptes de futur.

La sessió ha començat amb l'estrena del videoclip elaborat amb la cançó de l'Assemblea d'Infants del barri, i s'ha tancat amb l'actuació de la Coral Tardor, i de tots els músics que han participat del Consell de Barri en les darreres sessions.

La Coral Tardor durant la seva actuació al Consell de Barri. FOTO: TOT Sant Cugat

La Coral Tardor durant la seva actuació al Consell de Barri. FOTO: TOT Sant Cugat

 

 
Comentaris

Destaquem