Un acte institucional amb manifest i cantada d'Els Segadors per la Diada a Valldoreix

Els representants de l'EMD de Valldoreix, excepte el de Ciutadans, tornen a participar en un acte institucional per la Diada Nacional de Catalunya, amb lectura d'un manifest

Valldoreix celebra de nou la Diada Nacional de Catalunya, el dissabte, 11 de setembre, amb un acte institucional marcat encara per la Covid-19. Així, els representants de l'EMD, a excepció del vocal de Ciutadans, participen en un acte, a la plaça de l'11 de Setembre, davant de la Casa de la Vila (la seu de l'EMD), a partir de les 12 h.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, llegirà un manifest. Un cop enllestit el parlament del president serà el torn de l’ofrena floral institucional a càrrec dels portaveus dels grups polítics que integren la corporació municipal, a excepció de Ciutadans, i de les entitats cíviques de la vila, que es farà al monument dedicat a la memòria de l’heroi valldoreixenc a la Guerra de Successió, Francesc Busquets i Pujol. La Diada de l’11 de setembre a Valldoreix recupera la tradicional cloenda de l’acte amb la cantada dels himnes Nacional de Catalunya i de Valldoreix, suspesa l’any passat per la pandèmia, i que com és costum anirà a càrrec dels cantaires de la Coral l’Harmonia de Valldoreix.

Per l’excepcional situació sanitària i pel reduït espai de la plaça on se celebraran els actes, enguany l’aforament serà limitat i amb mascareta obligatòria. Totes les persones que vulguin assistir als actes han d’enviar un correu electrònic a protocol@valldoreix.cat fent constar el seu nom i el número de persones que l’acompanyaran, en cas que així sigui.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem