Les entitats de Sant Cugat escalfen motors per la Diada

Les entitats sobiranistes de Sant Cugat ja anuncien els seus actes per a la Diada Nacional de Catalunya

L'Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium Cultural i l'Esquerra Independentista de Sant Cugat ja han començat a anunciar els seus actes per a la setmana de l'11 de setembre. Aquest any la commemoració serà menys tímida que el 2020, amb actes conjunts, exposicions, i manifestació a Barcelona. Asseguren que tots els actes tindran en compte les mesures de seguretat sanitàries.

Els actes van començar aquesta setmana amb el Cicle de Xerrades Àgora 1 d'Octubre organitzada per l'ANC, i continuaran amb la inauguració de l'exposició MEMORIAL 1714 aquest divendres 3 a les 19h al Museu de Cal Gerrer (Santiago Russinyol, 60), organitzat també per l'Assemblea, conjuntament amb la Fundació Cabanas. La setmana que ve hi haurà parades de diferents entitats per la ciutat, que oferiran informació i marxandatge. Aquestes informaran de la seva actualitat a través de les xarxes socials.

El cap de setmana de la Diada començarà divendres 9 a les 19h amb la projecció del documental Gustau Muñoz a Cal Temerari, organitzada per l'EI, i seguirà amb la ja tradicional marxa de torxes la nit del 10 de setembre, organitzada per Òmnium Sant Cugat, que sortirà de la plaça Rafael de Casanova a les 20:30h. A les 21:30h tindrà lloc un acte polític amb Mireia Vehí i el regidor de Juventut, Participació i Barris Marco Simarro, a la plaça 1 d'Octubre. El matí del 11S es farà l'ofrena anual a Rafael de Casanova i es convocarà al veïnat de Sant Cugat per anar conjuntament cap a la manifestació de Barcelona, quedant bé a les 15:30h a l'estació de FGC (plaça Lluís Millet) o directament a Barcelona a les 16:30h, a l'encreuament entre els carrers Pau Clarís i Aragó. La marxa sortirà a les 17:14h de Pl. d'Urquinaona i arribarà fins al Parlament de Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem