L'Ajuntament proposa 3 comissions per treballar conjuntament els efectes de la COVID-19

L'Ajuntament ha presentat un nou projecte als grups municipals amb representació al consistori amb l'objectiu de decidir com invertir els 7 milions d'euros aprovats per fer front a la COVID-19

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha impulsat un nou projecte per seguir donant respostes durant la pandèmia de la COVID-19. El projecte ha estat presentat el dijous 23 d'abril a tots els grups polítics amb representació al consistori i la intenció és formar tres comissions i un Consell de Ciutat per treballar conjuntament l'actual crisi social i econòmica. 

Així ho explica Mireia Ingla en el comunicat oficial: "Una vegada superada aquesta primera etapa de la crisi, és el moment en què partits, entitats, associacions empresarials i comercials, i altres col·lectius, ens posem a treballar de valent per acordar les accions, les polítiques i els àmbits on caldrà concentrar tots els recursos públics i privats, per tal de sortir de la crisi de la millor manera possible".

Les 3 comissions que es crearan seran Drets Socials i Ciutadania (presidida per la tinenta d'alcaldia Núria Gibert); Promoció Econòmica i Comerç (presidida pel tinent d'alcaldia Pere Soler); i Cultura i Teixit Associatiu (presidida per la tinenta d'alcaldia Esther Madrona). L'objectiu d'aquestes serà crear un espai de debat per decidir com invertir els 7 milions d'euros aprovats en el Ple Municipal del darrer dilluns 20 d'abril.

D'altra banda, l'Ajuntament vol un espai de deliberació amb els diferents representants de la societat civil amb la intenció de poder explicar les noves mesures i atendre les propostes dels diferents agents de la ciutat.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

 
Comentaris

Destaquem