L'alcaldessa declina assistir al Sant Cugat Tribuna per la falta de dones ponents

Ingla ja va criticar via xarxes socials que no hi hagués dones a la ponència

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, no ha assistit finalment al Sant Cugat Tribuna d'aquest dijous, 13 de maig. En una carta entregada a l'associació empresarial, Ingla explica que des de l'Ajuntament es va decidir que tots els actes als quals participés o col·laborés haurien de ser paritaris. A més, en l'escrit, cofirmat també per la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila, es subratlla que s'ha intentat que hi hagués algun canvi en les ponències. "Malgrat que amb la direcció de Sant Cugat Empresarial hem intentat fins al darrer moment fer canvis per promoure un acte més paritari, no ha estat possible. Si no hi ha canvis rellevants en l'organització de l'acte cap membre de l'equip de govern assistirà en aquesta ocasió a la trobada", assenyala.

La carta completa.

L'alcaldessa ja va criticar via xarxes socials el cartell del Sant Cugat Tribuna perquè no hi havia cap dona.

Més info: Crítiques a Sant Cugat Empresarial per l'absència de dones en el Tribuna

En paral·lel, tot i que no van participar en l'acte, els tinents d'alcaldia Pere Soler i Helena Vila (PSC) sí que van acostar-se al Sant Cugat Tribuna per acompanyar el secretari General d'Indústria del govern espanyol, Raúl Blanco, que ha visitat Sant Cugat, i es van fer una foto amb els organitzadors tot i no assistir a la ponència.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem