Arran acusa Junts per Sant Cugat de "corruptes"

La seu del grup polític ha aparegut plena de cartells i amb pintades

Arran Sant Cugat ha assenyalat la seu de Junts per Sant Cugat amb pintades acusant-los de "lladres" i "corruptes". Unes pintades que es podien veure al carrer del Doctor Murillo aquest dijous, 18 de juny.

A més de les pintades a terra, Arran ha enganxat múltiples cartells simulant bitllets de 500 euros i on es pot llegir "Aquests diners són de la gent de Sant Cugat".

Els equips de neteja han esborrat ràpidament les pintades d'una acció que ja ha estat condemnada a les xarxes per diferents formacions.

Cartells a la seu de Junts per Sant Cugat. FOTO: TOT Sant Cugat

Cartells a la seu de Junts per Sant Cugat. FOTO: TOT Sant Cugat

 

Junts per Sant Cugat ha resposta a les xarxes socials a l'acció, proposant a Arran canviar "els pots de pintura per les urnes i els actes vandàlics pels democràtics".

 

Igualment, els han emplaçat a veure's a les urnes:

El PSC ha mostrat la seva solidaritat a Junts per Sant Cugat, refermant que "la violència física, verbal o escrita mai és justificable" i rebutjant "qualsevol protesta que no sigui pacifica i respectuosa".

També ha condemnat l'acció la Joventut Nacionalista de Catalunya, expressant que "la discrepància política és natural i legítima, però hi ha maneres i maneres d'expressar-la".

Arran ha respost a aquestes reaccions a les xarxes dient que "per aquesta penya, la corrupció és natural i legítima, i s'han estat embutxacant pasta de la gent de Sant Cugat tots aquests anys", i afegint: "Deixeu de queixar-vos del vandalisme i omplir-vos la boca de democràcia".

.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem