Arran assenyala les seus d'ERC i PSC a Sant Cugat per la reforma del Codi Penal

Arran considera que la reforma del Codi Penal per eliminar la sedició prepara "la maquinària repressiva perquè cap acte de protesta o mobilització sigui possible"

Arran ha encartellat les seus del PSC i ERC a Sant Cugat per denunciar el seu suport a la reforma del Codi Penal, on s'ha substituït el delicte de sedició pel delicte desordres públics agreujats. La modificació ha estat impulsada pel govern del PSOE i Unidas Podemos i ha comptat amb el suport dels republicans. "La reforma del Codi Penal fa veure de forma victoriosa que elimina la sedició, mentre endureix el delicte de desordres públics", ha alertat Arran.

Davant d'aquest fet han encartellat les seus de republicans i socialistes de Sant Cugat, amb missatges en contra de la reforma. Poden fer veure que no, però l'empitjorament és clar: ocupar edificis o seus per protestar passa a ser un delicte, tallar una carretera serà clarament també un delicte, rebaixen les penes màximes un any però augmenten les mínimes", emfatitza l'organització juvenil, que afegeix que "preparen la maquinària repressiva perquè cap acte de protesta o mobilització sigui possible".

"Com hi haurà organització i militància si treuen les possibilitats per protestar?", conclou Arran a les xarxes socials. En els cartells, posen alguns exemples de les noves penes: "5 anys de presó per un tall de vies" o "3 anys de presó per defensar un referèndum". En un dels cartells col·loquen cap per avall els presidents Pedro Sánchez i Pere Aragonès i Jaume Asens (Unidas Podemos).

Fi4rwEnWYAE43KL

La seu del PSC, encartellada

45cb5c28 7c48 4db5 9a73 ed30bf17a632

FOTO: TOT

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem