Benejam: 'El model de Sant Cugat ens acosta a un govern més pròxim de Cuba que d'Espanya'

El Projecte Ragull, l'Anella Verda o la nova subcomissària han estat alguns dels punts que el PP Sant Cugat ha valorat de manera negativa

PP Sant Cugat s'ha mostrat molt crític amb els primers 2 anys de mandat, i és que la formació política considera que la nota de l'equip de govern "és de 0, ja que no es pot fer pitjor". Així ho ha explicat Álvaro Benejam, portaveu del partit polític local, en una valoració que s'ha realitzat el dimarts 27 de juliol davant de l'ajuntament de Sant Cugat.

El portaveu del PP s'ha lamentat que Sant Cugat "hagi passat de liderar rànquings espanyols com el de renda per capita a ser una ciutat que està a la cua en molts serveis, tenint en compte els impostos que cobren, ja que paguem com si fóssim un cotxe de luxe i tenim serveis d'un utilitari.".

La valoració de Benejam ha estat sustentada en diferents àmbits, des de l'urbanisme a l'habitatge: "L'urbanisme està estancat i s'han incomplert innumerables promeses que es van fer, mentre que en l'habitatge presenten un projecte escandalós com el Ragull Centre, que trenca el model de la ciutat i que ens acosta a governs més pròxims de Cuba que no d'Espanya".

D'altra banda, el qui va ser alcaldable per al PP en les darreres eleccions municipals, ha assenyalat d'incoherent obrir una nova comissaria a Sant Cugat "quan no s'ha arribat al nombre d'agents que recomana la Generalitat", mentre que ha titllat l'Anella Verda "d'un projecte que perjudica la convivència social i la pacificació del trànsit amb mesures inútils".

És per això, que Benejam ha atacat amb força "l'alta càrrega tributària que té Sant Cugat, ja que els serveis que se'ns atorguen no estan a l'altura. El manteniment dels carrers no s'està realitzant com hauria de ser i el servei d'escombraries s'ha deixat de costat per raons ideològiques".

Amb tot, el portaveu del partit polític ha assegurat que el 2023 tornarà a haver-hi representació popular en el ple municipal: "Nosaltres només volem una millor gestió de l'Ajuntament, i avui en dia és molt fàcil de millorar. El nostre objectiu és que la gent que viu a Sant Cugat pugui gaudir de bons serveis".

La rebaixa d'impostos com a solució

Durant l'acte de valoració dels 2 primers anys de mandat, ha estat present Manu Reyes, president provincial del PP a Barcelona, el qual ha assenyalat que el municipi està patint "una involució". A més, ha donat suport als seus companys de partit, els quals ha anomenat com "l'alternativa necessària que necessita Sant Cugat".

Finalment, Reyes ha volgut aprofundir amb els efectes que ha portat la Covid-19: "La pandèmia ens ha afectat a tots econòmicament i socialment, i és per això que és important estar al costat de la ciutadania, abaixant els impostos en aquests moments de dificultat. La ciutadania ha de decidir amb què gastar els seus diners".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem