Bergua i Rigau (Congrés), i Benejam (Senat) a les llistes del PP per a les generals

Els santcugatencs Alfredo Bergua i Álvaro Benejam, president del PP de Sant Cugat, a les llistes del PP al Congrés i al Senat, respectivament

El PP comptarà amb tres candidats santcugatencs a les seves llistes de cara a les eleccions generals del 10 de novembre. Alfredo Bergua, membre de l'executiva popular de la ciutat, serà el número 8 de la llista dels populars al Congrés per Barcelona, i anirà acompanyat d'Ignació Rigau, coordinador general de Noves Generacions del PP a Catalunya, que ocuparà el número 11 de la llista.

 

D'altra banda, Álvaro Benejam, president de la formació al municipi i exportaveu de la mateixa a l'Ajuntament de Sant Cugat -va quedar fora després de les darreres eleccions municipals- serà número 3 del PP al Senat per Barcelona.

Cal destacar que més enllà de presidir el PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam és membre de l'executiva nacional del partit a Catalunya.

 
Comentaris (1)
Miquel Vila Fa 6 dies
Flipander, insultar i faltar el respecte a persones per pensar diferent a tu, diu molt del tipus de persona que ets. I fer-ho a més sota un pseudònim, és de covards, i és una pena que el Tot t'ho permeti.