Carrizosa (Cs) critica els pactes del PSC amb els partits independentistes

El diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha estat a Sant Cugat, on ha criticat els pactes del PSC amb l'independentisme posant el municipi com a exemple

Carlos Carrizosa, diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, ha comparegut a Sant Cugat aquest dimecres per "desemmascarar els pactes de la infàmia del PSC amb els partits independentistes a diferents municipis de Catalunya", segons les seves paraules.

El pacte municipal a Sant Cugat

En aquest sentit, Carrizosa ha fet referència al pacte de govern a Sant Cugat entre el PSC, ERC-MES i la CUP i ha volgut fer al·lusió al fet que hi hagi una pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics" a la façana de l'Ajuntament: "És una vergonya que el PSC sempre hagi escollit com a socis preferents al separatisme", ha exclamat.

A més, d'aquest pacte de govern municipal també ha criticat l'actuació del PSC, que lamenta que "hagi renunciat a les seves idees per ocupar cadires i governar".

També ha volgut lloar la tasca dels regidors de Cs al consistori de Sant Cugat: "Cs s'ha encarregat que l'Ajuntament no sigui el tauló d'anuncis del separatisme" i ha explicat que "tenim un procés contenciós administratiu obert per les pancartes de l'Ajuntament", pel que considera "l''ús il·legal d'un espai públic". 

L'estat de la demanda a la Fiscalia contra l'Ajuntament

Pel que fa a l'acusació de corrupció de Cs a l'antic govern de Convergència i PDeCAT-Demòcrates, Carrizosa ha declarat que "la Fiscalia no ha donat trasllat de les seves actuacions en referència a les greus irregularitats per les contractacions il·legals que feia l'Ajuntament". 

També ha ressaltat que "els governs de Convergència i del mateix partit amb altres noms van convertir l'Ajuntament de Sant Cugat en l'epicentre del finançament il·legal del partit i del 3%". 

Més info: Carrizosa (Cs), a Sant Cugat: "És un escàndol que el PDeCAT segueixi robant"

La investidura de Pedro Sánchez

En la seva intervenció davant la premsa, Carrizosa ha parlat sobre els problemes i les tensions entre Sánchez i Iglesias per la investidura del primer com a president del govern espanyol. "Sánchez i Iglesias estan protagonitzant un autèntic teatre que és una vergonya per a tots els espanyols", ha denunciat. 

També ha volgut remarcar que "tenen les institucions paralitzades" i els ha demanat que "tirin endavant el govern i comencin ja a treballar". 

El diputat de Ciutadans s'ha referit breument als contactes entre ERC i el PSOE per a la investidura de Pedro Sánchez, els quals ha considerat que "no són per afavorir els interessos de tots els espanyols, sinó únicament pels dels presos que van cometre un cop d'estat".

Davant la possibilitat d'un acord d'investidura fallit entre el PSOE i Unidas Podemos, Carrizosa ha sigut contundent i ha volgut deixar clar que "no hi ha cap possibilitat que replantegem la nostra postura". 

 
Comentaris

Destaquem