Ciutadans carrega contra el govern de Sant Cugat per la pancarta dels presos polítics

La diputada Anna Grau (Ciutadans) diu que les ajudes econòmiques de l'Ajuntament de Sant Cugat han estat "insuficients"

Ciutadans ha carregat contra la pancarta de 'Llibertats presos polítics' de la façana de l'Ajuntament de Sant Cugat i ho ha vinculat amb les ajudes econòmiques "insuficients" que s'han donat per la pandèmia. "On van els diners de Sant Cugat? En pòsters com el de 'Llibertat de presos polítics'", ha argumentat Anna Grau, diputada del partit taronja, en una visita al municipi.

Grau ha assenyalat que Sant Cugat és un "dels municipis més pròspers de Catalunya", indicant el romanent de tresoreria superior als 17 milions d'euros: "Ens sembla sorprenent que les ajudes que s'han donat per la pandèmia siguin clarament insuficients". La diputada ha assegurat que l'Ajuntament podria haver donat "més ajudes directes".

A més, ha lamentat l'impacte que tenen mesures com la Zona de Baixes Emissions pel comerç: "Les persones dels mercats ambulants es veuen afectats per aquestes exigències. Tots estem d'acord en la sostenibilitat, però ha de ser un ecologisme per la gent; no de saló i que en realitat enfonsi a persones i l'economia".

Anna Grau: "És un insult a la ciutadania, fa riure i no té cap futur"

Aquesta falta d'ajudes, segons Ciutadans, ho ha vinculat a la pancarta de l'ajuntament. "És un insult a la ciutadania, fa riure i no té cap futur. Es gasten diners en mantenir-la. Els espais públics han de ser de tots", ha reivindicat Grau.

Sobre l'actualitat catalana i el procés d'investidura del nou president, Grau ha acusat els tres partits independentistes de "mercadejar" en les negociacions per la formació del govern de la Generalitat. "L'últim del que s'ocuparà és dels problemes de la ciutadania i, molt menys, de treure Catalunya del pou de decadència on està", ha criticat Grau, afegint que són unes "negociacions pseudomafioses".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem