Ciutadans denuncia el tancament temporal de la comissaria de Policia Local

Ciutadans demana explicacions a l'equip de govern de Sant Cugat per la "inexistència d’efectius de policia local"

Ciutadans ha criticat el tancament de la comissaria de Policia Local de Sant Cugat per falta d'efectius, durant la nit del 30 al 31 de desembre. “No és possible que una ciutat de 93 mil habitants i més de 100 policies es quedi sense efectius en una de les setmanes més complicades per a la seguretat ciutadana”, denuncia el portaveu de la formació, Aldo Ciprián, en un comunicat. Per això, demanen explicacions al govern municipal per "la inexistència d’efectius de policia local". La comissaria va romandre tancada entre les 12 de la nit i les 6 del matí per "indisposició dels agents" i s'adreçava la ciutadania als Mossos d'Esquadra o al telèfon 112.

Més info: La comissaria de la Policia Local va tancar durant una nit per indisposició dels agents

“Volem recordar que ens trobem en plena pandèmia i amb toc de queda a la ciutat des del passat 20 de desembre”, apunten des de Ciutadans, que emfatitzen que Sant Cugat és un dels municipis amb pitjors dades de contagis. “La seguretat dels nostres veïns ha de ser sempre una prioritat per a qualsevol equip de govern. Una ciutat segura és una ciutat viva”, insisteix el partit taronja, que reivindica "més efectius a la Policia Local i que se solucioni amb urgència el problema dels impagaments de les hores extraordinàries als agents de policia". Ciutadans se suma d'aquesta manera a les crítiques fetes per l'altre grup de l'oposició, Junts per Sant Cugat.

Dies enrere, el Sindicat de la Policia Local de Sant Cugat ja va denunciar una manca d'efectius durant la Nit de Nadal.

Més info: El sindicat de la Policia Local denuncia falta d'efectius aquest passat Nadal

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem