Ciutadans, disconforme amb els pressupostos municipals del 2020

El grup municipal ha anunciat que votarà en contra dels pressupostos per no adequar-se a context d'emergència actual

Ciutadans de Sant Cugat ha mostrat el seu malestar amb els pressupostos municipals del 2020, presentats per l'Ajuntament de Sant Cugat, i ha anunciat que votarà en contra de l'aprovació inicial. El grup municipal considera que els pressupostos no tenen en compte la "conjuntura econòmica, no s'han reformulat i no hi ha cap referència a la recuperació econòmica postpandèmia".

Més info: Complex aquàtic de Mira-sol, carrils bici i Monestir: les inversions pel 2020

Així ho explicava Aldo Ciprian, portaveu de la formació de Sant Cugat, en la seva roda de premsa: "els pressupostos són una presa de pèl, no es pot pretendre tenir més ingressos quan l'atur ha augmentat i hi ha gent que encara no ha cobrat els ERTE".

A més, Ciprian creu que és necessari definir com es pretén ajudar als santcugatencs a la recuperació econòmica: "La despesa social que l'Ajuntament preveu realitzar per la COVID-19 no està determinat. En aquests moments, no podem carregar als ciutadans amb més impostos".

D'altra banda, el grup municipal considera que és necessari ajudar a autònoms, comerciants, restauradors i PIMES: "Aquest sector és un dels més afectats per la COVID-19 i no s'ha tingut en compte la nostra proposta de microcrèdits".

Finalment, Ciprian advoca per un consens entre tots els grups i una major claredat en els assumptes importants: no entenem per què es planteja crear un nou organisme municipal per gestionar el servei d'aigua del municipi sense que hi hagi hagut un mínim debat. Tot i haver sigut solidaris i haver estat en els mals moments, ara toca ser clars"
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem