Ciutadans proposa un segell 'Covid-free' pels locals de restauració

Ciutadans demana l'adquisició d'equips de desinfecció per les instal·lacions municipals

Ciutadans ha llançat una bateria de propostes per aplicar durant el desconfinament a Sant Cugat, que aquest dilluns 25 de maig entra a la fase 1. La formació política les va presentar a les comissions informatives especials creades pel govern per afrontar la crisi del coronavirus i tenen per objectiu "fer més segura la desescalada a la ciutat".

Més info: 22 preguntes i respostes del que es podrà fer a Sant Cugat en la fase 1

Una de les mesures proposades és impulsar un segell de 'Covid-free' pels establiments de restauració de Sant Cugat, “amb l'objectiu de complir les normes de l'Organització Mundial de la Salut sobre la Covid-19 i garantir tant la seguretat dels treballadors com la dels clients”. També aposta per desenvolupar un pla de cartells i senyals especials en els espais públics amb més afluència de gent per recordar la importància de mantenir la distància de seguretat.

Igualment, Ciutadans demana la creació d'un registre d'ofertes voluntàries de béns i subministres, depenent de l'Ajuntament,  “per conformar una xarxa on els veïns puguin cedir els seus béns de forma més ràpida i propera". Finalment, són partidaris de mobilitzar un pressupost perquè el Consistori adquireixi equips de desinfecció per descontaminar pavellos i instal·lacions públiques per reforçar la seguretat de la ciutadania. Aquests equips, afegeixen, es podrien cedir a associacions i establiments municipals que ho sol·licitin.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem