Ciutadans proposarà implementar vals d’esport per a joves

El partit taronja presentarà una moció per “estudiar adaptar aquestes bonificacions a les diferents quotes i espais existents a Sant Cugat”

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat presentarà una moció en el proper ple de dilluns 17 de gener per  implementar vals d’esport per a joves. "Volem fomentar l’esport entre el jovent del municipi i ajudar el creixement econòmic dels centres esportius de Sant Cugat amb l'objectiu d’augmentar el nombre d’usuaris i fer conèixer la seva oferta". 

El text de la formació demana que l'Ajuntament de Sant Cugat estudiï la implementació de vals per utilitzar en espais esportius de la ciutat.

El partit taronja també recomana “diferents tipus de bonificacions perquè s’adaptin a totes les quotes i espais esportius”. La moció també insta a dotar pressupostàriament aquesta iniciativa.

Finalment, la moció de Cs planteja realitzar accions de comunicació “entre la població jove i aconseguir que s’hi adhereixin el màxim de centres esportius de la ciutat i poder oferir un ventall ampli d’activitats.”

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem