Ciutadans secundarà la cinquena pròrroga de l'estat d'alarma proposada pel Govern Espanyol

El grup polític donarà suport al Govern Espanyol per fer una cinquena pròrroga de l'estat d'alarma, sempre que sigui de 15 dies i no d'un mes com volia l'executiu espanyol

El Govern Espanyol i Ciutadans han assolit un acord perquè la formació d'Inés Arrimadas doni suport a una cinquena pròrroga de l'estat d'alarma, però només de 15 dies i no d'1 més com volia el Govern Espanyol. A canvi dels 10 vots del grup polític, l'executiu espanyol es compromet a analitzar les mesures necessàries per garantir una sortida ordenada sense necessitat de recórrer a un altre estat d'alarma.

D'aquesta manera, l'estat d'alarma es prorrogarà fins al 7 de juny, a l'espera de la votació en el Congrés, i el president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, s'ha compromès a augmentar el termini per ingressar impostos per part dels contribuents, sense que això impliqui interessos de demora.

D'altra banda, s'ha assolit el compromís d'agilitzar el pagament de prestacions dels Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació pels que encara no els han cobrat i fer-los efectius com a màxim al mes de juny. Finalment, el Govern Espanyol estudiarà la possibilitat d'ampliar més enllà de la vigència de l'estat d'alarma la prestació extraordinària per cessament d'activitat dels autònoms i la consegüent exempció de les quotes a la Seguretat Social mentre rebin la prestació.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
 
Comentaris

Destaquem