Ciutadans, sobre el suport a Puigdemont: 'L'EMD vulnera la neutralitat institucional'

La formació política es mostra contrària que l'EMD de Valldoreix utilitzi canals oficials per fer una crida a una manifestació en suport al president Carles Puigdemont

El grup municipal de Ciutadans Sant Cugat ha rebutjat posicionament de l'EMD Valldoreix a favor de la manifestació en suport al president Carles Puigdemont, detingut a Itàlia el dijous 23 de setembre, després que l'ens municipal hagi fet un tuit. Amb això, el grup taronja demana al president de l'EMD, Josep Puig, que esborri aquest tuit.

L'EMD de Valldoreix ha publicat un missatge en el qual citava que la detenció de Puigdemont "és una nova demostració de la repressió de l'estat espanyol". Tanmateix, aquestes paraules no han agradat a Ciutadans Sant Cugat en considerar que s'està "vulnerant la neutralitat institucional". A més, els taronges s'han mostrat contraris a l'EMD de Valldoreix per considerar que estan utilitzant l'administració que representa "a tots els veïns de Valldoreix per fer una crida a una manifestació a favor d'un pròfug de la justícia".

 


Carles Puigdemont va ser detingut aquest dijous quan arribava a l'Alguer per la policia italiana, per l'euroordre de detenció dictada pel Tribunal Suprem. Ara, la Cort d'Apel·lació de Sàsser haurà de decidir la seva posada en llibertat o la seva extradició a Espanya.

Més info: Convoquen una concentració a Sant Cugat per la detenció de Puigdemont

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem