En Comú Podem es reivindica com a opció perquè "hi hagi un canvi cap a l'esquerra"

La formació ha tancat la campanya electoral a Sant Cugat amb un berenar a la plaça de Lluís Millet

En Comú Podem ha tancat la campanya electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre a Sant Cugat del Vallès reivindicant-se com la garantia que "hi hagi un canvi, i aquest canvi sigui cap a l'esquerra". Així ho ha subratllat Josep Vendrell, candidat número 15 de la formació, durant la seva visita a la ciutat aquest divendres per participar d'un berenar de final de campanya a la plaça de Lluís Millet organitzat pel partit. Un acte en el qual ha estat acompanyat per Carles Rodríguez (número 15) i Mercè Gómez (número 13), a més del portaveu municipal Ramon Gutiérrez i altres militants locals.

Carles Rodríguez ha defensat la candidatura d'En Comú Podem com "la garantia que el PSOE no miri a la dreta a l'hora dels pactes de govern", a més de ser la "garantia de polítiques veritablement ecologistes". En aquest sentit, ha destacat el paper de les ciutats en la lluita contra el canvi climàtic, apostant per "un pacte verd que ens faci avançar, amb l'impuls de l'economia verda, d'acord amb l'eficiència energètica, i l'exploració de les energies renovables".

Igualment, ha destacat que "el Vallès som una comarca que ens hi juguem molt en matèria d'infraestructures, i mobilitat sostenible", aclarint que en el seu programa hi ha "apostar per la mobilitat sostenible, que això vol dir apostar per Rodalies amb més inversió", ja que, com ha dit, "tenim una xarxa d'AVE estupenda, però el que volem és que el transport públic que utilitza el 99% de la població tingui les inversions que necessitem".

En un altre sentit, Josep Vendrell ha remarcat que "l'element més característic d'aquesta campanya electoral ha estat la dretanització del partit socialista, i de Sánchez", concretant que "Sánchez a l'abril ens parlava de majories d'esquerres, de polítiques socials, i en aquesta campanya el seu discurs ha estat bàsicament Catalunya, competint amb PP i Cs a veure qui proposava les mesures més dures per fer front al conflicte català". Una situació, ha afirmat, que fa pensar que "probablement, Sánchez el que està pensant és en un pacte amb la dreta".

"Això és el que ens juguem en aquestes eleccions", ha subratllat, explicant que "després del 10 de novembre hi haurà un desbloqueig de la situació política, però el que decidim el dia 10 amb el vot és si aquest desbloqueig es produirà per la dreta, amb un acord de Sánchez amb PP i Cs, o per l'esquerra, amb un acord amb nosaltres".

"Com més forts siguem, més serà possible aquesta majoria d'esquerres", ha defensat, "i més en un moment complicat després de la sentència del Tribunal Suprem, i quan sembla que estem davant d'una nova crisi econòmica".

És per això que ha fet una crida als votants a triar l'opció d'En Comú Podem. "No els hi demanem que canvien d'idees, els demanem que canvien de vot per fer possible aquelles idees", ha dit, per "sortir del bloqueig de la situació de Catalunya, aconseguir la llibertat de la gent que està a la presó, cercar solucions dialogades per Catalunya, i sobretot, aconseguir polítiques socials amb la derogació de la reforma laboral o la regulació dels lloguers", entre altres, perquè "hi hagi un canvi, i aquest canvi sigui cap a l'esquerra", ha subratllat.

 
Comentaris

Destaquem