Conesa nomenada oficialment directora de l'Incasòl

L'exalcaldessa de Sant Cugat substitueix a Albert Civit

L'exalcaldessa de Sant Cugat i expresidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, ha estat nomenada directora de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), aquest dimarts pel consell executiu del Govern de la Generalitat, substituïnt a Albert Civit. Conesa va deixar la presidència del Port de Barcelona el mes de juliol, lloc que va ocupar al també santcugatenc Damià Calvet, que dona la coincidència que també havia estat director de l'Incasòl del 2013 al 2018. Els dos càrrecs depenent de la conselleria de Territori que actualment encapçala el vicepresident del govern, el també santcugatenc Jordi Puigneró.

Mercè Conesa és llicenciada en Dret per la UAB i especialista en Urbanisme i Ordenació del Territori. Conesa, que va ser alcaldessa de Sant Cugat del Vallès del 2010 fins al 2018, i abans havia estat entre altra regidora d'Urbanisme amb l'exalcalde Lluís Recoder. També va ser presidenta de la Diputació de Barcelona, des del 2015 fins al 2018, té una àmplia experiència en la gestió pública.

Políticament Conesa no va fer el salt a Junts en el moment de l'escissió amb el PDeCAT, partit del qual ven a ser presidenta del Consell Nacional.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem