Creen un perfil fals del regidor Josep Maria Vallès i intenten vendre bitcoins

El regidor de Junts Josep Maria Vallès ha denunciat a les xarxes que s'ha creat un perfil fals a instagram que suplenta la seva identitat

El regidor de Junts per Sant Cugat ha denunciat que un perfil d'Instagram ha suplantat la seva identitat a través del nom de @joseph_m_valles. En la descripció del perfil hi apareix una foto del regidor i candidat a les primàries de Junts i una descripció que diu:_Sempre a favor de Sant Cugat, connectant persones i projectes. Regidor @juntsxstc Fundador @aulasantcugat. Aurora CONFINATS❤️ ExDirector @totsancugat. Així, Vallès ha denunciat el fet a les xarxes i ho ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra, després que una seguidora seva l'hagi alertat que aquest perfil ha contactat amb ella perquè invertís en bitcoins. La seguidora s'ha malfiat d'ell i li ha demanat si era segur que era el regidor, i aquest li ha assegurat que sí, tot i que li ha anat donant allargues quan aquesta li ha dit que contactaria amb ell amb el seu perfil habitual. "No contesto mai a aquell perfil, només a família i amics". El perfil fals li ha donat un contacte per poder invertir amb Bitcoins.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem