Cs amenaça amb accions legals si no es retira la pancarta de 'Llibertat presos polítics'

Ciutadans dona deu dies a l'Ajuntament de Sant Cugat per retirar la pancarta de suport als presos polítics

Ciutadans ha donat deu dies a l'Ajuntament de Sant Cugat per retirar la pancarta de suport als presos polítics i, en cas contrari, emprendrà accions judicial. La regidora Munia Fernández-Jordán ha informat del descontentament del partit i la seva oposició a la pancarta que hi ha penjada a la façana de l'Ajuntament, amb el text "Llibertat presos polítics". Fernández-Jordán ha afirmat que "la pancarta ofèn als ciutadans de Sant Cugat que han de passar per davant, i no se senten identificats amb els missatges partidistes que hi ha escrits". "Si la pancarta no es retira en un període de deu dies, s'emprendran accions judicals", ha afegit.

Ciutadans també ha parlat sobre la moció d'urgència que es va presentar en el Ple Municipal del 19 de novembre en contra de les pintades que es van fer a la casa del jutge Pablo Llarena. "El nostre partit condemna aquests fets i denuncia aquesta mena d'actes" ha declarat Aldo Ciprián, portaveu de Ciutadans. "ERC, CUP i PDECat van ser els tres partits que es van mostrar en contra d'aquesta moció, i que demostren la falta de preocupació envers els ciutadans" ha afegit. Finalment, també ha criticat que "l'alcaldessa, Carmela Fortuny, no ha mostrat interès per aquests fets. Ha de preocupar-se pel bé tots els ciutadans de Sant Cugat i no només dels que la voten".

D'altra banda, la formació taronja ha assenyalat que un informe del Secretari de l'Ajuntament considera que aquelles persones que van votar a favor de les mocions presentades sobre l'absolució dels presos polítics i la condemna de la monarquia espanyola podrien incórrer en un delicte penal. El Ple Municipal va aprovar condemnar la monarquia amb els vots a favor de PDECat-Demòcrates, ERC-MES, ICV-EUiA i CUP, aquest 19 de novembre.

 
Comentaris

Destaquem