Cs no participarà del ple extraordinari convocat per donar suport a Torra i Junqueras

La formació denuncia que "el govern vol utilitzar aquest ple de forma partidista"

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat del Vallès ha anunciat que no participarà del ple municipal extraordinari que se celebrarà el dilluns, 13 de gener, per abordar les darreres decisions de la Junta Electoral i el Tribunal Suprem sobre Oriol Junqueras i Quim Torra.

Més info: Ple extraordinari d'urgència sobre les darreres decisions de la JEC i el TS

En un comunicat, la formació assenyala que rebutgen "qualsevol iniciativa de suport a fugats de la justícia o a polítics que han estat condemnats per delictes molt greus", anunciant que "reprovaran al president de la Generalitat, Quim Torra", perquè "la justícia l'ha inhabilitat i ja no és president ni diputat del Parlament".

"Aquests actes no aporten res a Sant Cugat, només fan perdre temps i diners als veïns", apunten, afegint que "Ciutadans no participarà en un ple sense sentit, per responsabilitat i perquè està en contra de les nostres conviccions polítiques".

De la mateixa manera, es pregunten si "realment hi ha necessitat de celebrar aquest ple" quan "hi ha uns pressupostos pendents d'aprovar i són realment més importants per a la ciutadania".

 
Comentaris

Destaquem