Cs recorre a la Junta Electoral les actituds del Síndic de Sant Cugat

Recorden que la formació taronja "es va manifestar des d'un principi en contra que Palacio fos el Síndic de la ciutat"

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat del Vallès recorre a la Junta Electoral les "actituds propagandístiques" del Síndic de Sant Cugat, Ramon Palacio, "en favor de les candidatures separatistes". Com apunten en un comunicat, el portaveu del grup, Aldo Ciprian, assenyala que la formació taronja "es va manifestar des d'un principi en contra que Palacio fos el Síndic de la ciutat". "El seu perfil netament sectari i la falta absoluta de coneixements jurídics li inhabiliten per al lloc i el temps ens ha donat la raó" afegeixen.

Per a la formació, el Síndic, "amb la seva actitud, ha xocat frontalment amb les normes del procés electoral en una absoluta falta de neutralitat i equitat i s'ha permès atacar al fet que Cs hagi denunciat a l'alcaldessa per saltar-se la llei". De la mateixa manera, apunten que "és inacceptable el fet que en el seu web pengi el manifest a favor de polítics presos, la qual cosa suposa una alteració i un abús de les seves funcions que, des de Cs, ni callem, ni tolerem".

És per això que recorden que "en l'estatut que regula la institució s'exposa que aquest ha de vetllar perquè els drets fonamentals dels ciutadans de Sant Cugat són respectats i això és just el que no ha fet, ja que s'ha atacat al portaveu de la formació taronja per denunciar presumptes delictes". "El dret de denúncia és un dret fonamental, emparat per l'article 24 de la Constitució", remarquen.

"Els ciutadans poden veure com Palacio és un altre Síndic al servei del 'procés' i imaginar les causes a les quals dona prioritat" sentencien.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem