La CUP dona suport als santcugatencs detinguts en les protestes per Hasél

La secció local de la formació anticapitalista ha emès un comunicat en el qual demana "l'alliberament immediat" dels santcugatencs detinguts en les protestes d'aquests dies

La CUP de Sant Cugat ha emès un comunicat en el qual mostra el seu suport als tres santcugatencs detinguts el dissabte, 20 de febrer, a Barcelona en el marc de les protestes contra l'empresonament del raper català Pablo Hasél. "Demanem la seva llibertat immediata sense càrrecs. És inacceptable que s'apallissi qui protesta i es criminalitzi la dissidència.", expressa la formació anticapitalista en el comunicat.

Més info: Tres persones de Sant Cugat detingudes en les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél

A banda de donar suport als tres santcugatencs detinguts, en el mateix comunicat la CUP lamenta i critica l'actuació policial: "Exigim la fi de la repressió i la violència policial. Cal un replantejament profund de les actuals polítiques policials i la dissolució de la BRIMO com a cos altament militaritzat". En aquest sentit, el partit assegura que "el projecte independentista és el millor garant per posar fi a una monarquia corrupta i al règim del 78 que limita la llibertat d'expressió".

A més, en el comunicat animen als santcugatencs a participar en més mobilitzacions: "Animem al poble de Sant Cugat a participar de les futures mobilitzacions tal com ja va fer el passat dimarts, quan més de 500 persones protestaven pels carrers de la nostra ciutat contra l'empresonament de Pablo Hasél".

Més info: VÍDEO: Manifestació a Sant Cugat per Pablo Hasél: 500 persones prenen el carrer

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem