C's demana consens polític per La Mirada i mostra el seu "compromís amb les famílies"

La formació política entén que hi ha "interessos polítics darrere" i demana "compromís amb l'execució i construcció de l'escola"

Ciutadans Sant Cugat ha mostrat la seva preocupació per l'actual situació de l'Escola La Mirada i ha demanat que és el moment que Junts per Catalunya i Esquerra Republicana "aixequin cartes, perquè la seva fricció s'ha extrapolat a l'Ajuntament de Sant Cugat i el nostre compromís ha de ser amb l'escola i les famílies" en una roda de premsa celebrada telemàticament el dilluns 1 de febrer.

Més info: La Generalitat atura la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres

Així doncs, Munia Fernández-Jordán ha estat encarregada de mostrar la preocupació del grup taronja pel projecte de l'Escola La Mirada, després que la Generalitat de Catalunya aturés el projecte: "Estem preocupats per la situació actual de l'Escola La Mirada i volem reafirmar el nostre compromís amb l'execució i construcció de l'escola com més aviat millor".

A més, Fernández-Jordán ha explicat que Ciutadans Sant Cugat va donar un "vot de confiança a l'equip de govern per tirar endavant el projecte perquè trobem que és molt interessant per a la ciutat. Tanmateix, actualment hi ha una quantitat de famílies que veuen com els seus fills estan estudiant en barracons".

Amb això, des de la formació santcugatenca han assenyalat el seu posicionament: "Fem una denúncia ferma a l'estat en el qual s'ha portat al projecte. No entenem el paper de Damià Calvet, perquè sembla que sigui la seva conselleria (Departament de Territori i Sostenibilitat) qui tingui la darrera paraula quan va ser un projecte que va presentar ell quan era tinent d'alcaldia d'Urbanisme".

Finalment, Munia Fernández-Jordán ha sentenciat: "Creiem que és una situació gravíssima. Entenem que una ciutat com Sant Cugat és essencial la necessitat de naturalesa, però tampoc considerem que hi hagi d'haver un discurs ecologista en aquell entorn quan necessitem aquest equipament perquè els nens puguin tenir una educació. El nostre compromís és amb l'escola i amb les famílies, ja que les escoles haurien de ser els edificis més emblemàtics. El contacte amb la natura és molt bo pels nens".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem