Les demandes d'urbanització centren l'audiència pública

Les obres en diversos carrers de Sant Cugat han estat les protagonistes de la sessió

L'audiència pública del mes de maig ha tingut la urbanització dels carrers com a protagonista principal. La sala de plens de l'ajuntament ha rebut, com cada mes, els veïns que volien proposar precs i preguntes al Ple. 

Conrad Planellas ha demanat pels talls d'aigua al passeig de Valldoreix, on viu. "Ens l'han tallat ja 12 vegades", lamenta. José Gallardo (PSC), regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, ha explicat que ho estan treballant i ha demanat posar-se en contacte amb els veïns per anar traslladant-los el progrés.

Els veïns de l'avinguda de Baixador de Valldoreix han reclamat la urbanització del seu carrer, que diuen esperen des de 2016. Han vingut una desena de persones amb pancartes per a donar suport a la portaveu, Maria Masferrer.

Més info: L’Ajuntament insta l’EMD de Valldoreix a aprovar la urbanització del Baixador

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha informat que continua instant el govern de l'EMD de Valldoreix per a que faci "el que li pertoca" i aprovi el projecte d'urbanització. "Ja ho havia demanat i arran de la reunió amb els veïns de l'altre dia, vaig tornar-ho a demanar", ha aclarit.

Els veïns van agafar la paraula per segona vegada per a demanar que no es jugués "un partit de tennis" entre els dos governs i ho resolessin aviat. Ingla va assegurar que no es tractava de passar-se la pilota i que continuaven les reunions amb l'EMD per avançar en el projecte.

Veïns de l'avinguda del Baixador protesten a l'audiència pública. FOTO: TOT

Veïns de l'avinguda del Baixador protesten a l'audiència pública. FOTO: TOT

Per la seva banda, Auxilio Ramos ha agafat torn de paraula per a criticar les obres del carrer d'Abat Marcet: "Gràcies per les millores, però ens ha costat molt i encara es pot millorar". Ha aprofitat també per a comentar altres obres de la zona: "El que han fet al carrer d'Abat Biure és un nyap".

Finalment, Eduardo Ruiz ha preguntat per un tema molt diferent del d'obres i urbanització: ha proposat la creació d'un banc públic, gestionat per l'administració. L'alcaldessa ha traslladat el tema a "algun moment en què en poguem parlar millor".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem