Designats els 801 santcugatencs a qui ha tocat ser mesa electoral el 14-F

Tot i que el Govern va anunciar l'ajornament de les eleccions, el TSJC va concedir mesures cautelars i, de moment, es mantenen pel 14 de febrer

Ja se sap qui seran els 801 membres de que hauran d'ocupar les meses electorals a Sant Cugat en les eleccions catalanes del 14 de febrer, després que el Ple Municipal s'hagi reunit, el dimecres, 20 de gener, en sessió extraordinària per tal de fer el sorteig que decideix quins santcugatencs hauran de fer de presidents, vocals i suplents de les meses.

Cal destacar que el Govern va comunicar l'ajornament d'aquestes eleccions, i les va col·locar per al 30 de maig, després de decidir-ho el passat divendres, 15 de gener. El dimarts 19 de gener, però, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va concedir mesures cautelars mentre pren una decisió definitiva, amb la qual cosa, a dia d'avui, les eleccions es mantenen pel 14 de febrer, tal com estava previst inicialment.

Més col·legis per la Covid-19

En aquestes eleccions hi haurà més de 63.000 santcugatencs cridats a les urnes, que es repartiran en un total de 37 col·legis electorals, el màxim que hi ha hagut fins ara en unes eleccions a la ciutat. I és que enguany s'afegeixen dos col·legis, amb l'objectiu de reduir els riscos de contagi de la Covid-19, evitant aglomeracions.

Cal destacar que aquest canvi afectarà a unes 2.000 persones. Les meses electorals seran les mateixes: 89.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem